Specialiteiten
Vitello Tonato compleet
Magere gebraden kalfsrollade met tonijnsaus, zongedroogde tomaatjes, kappertjes en rucola. Geen bereiding nodig.
Heerlijk als voorgerecht of als snack.
Kalfspasteitjes
Bladerdeeg bakje, gevuld met kalfsragout en champignons. De kalfsragout is ook los verkrijgbaar!
Braadsleetjes
Een sleetje gevuld met eendenborstfilet, kippen-, varkens-. en lamsvlees. Makkelijk voor wanneer u een keer geen tijd heeft om te koken. U hoeft het braadsleetje alleen nog 20 minuten op 160 graden in de oven te bereiden.
Mexicaanse tortilla
Een gevulde wrap met rundergehakt, paprika en verse spinazie, een topping marinade, kaas en een bosuitje.
Samen met een frisse salade een complete maaltijd.
Gevulde varkenshaas
Varkenshaas gevuld met een ham-kruidencreme, licht op smaak gemaakt met een tuinkruidenolie. Gewicht circa 300 gram per stuk
Bossche Ballen
Lekker pittig gekruid varkensgehakt gepaneerd met een gebakken uitje. De Bossche Ballen kunt u beste circa 20 minuten zachtjes braden voor het lekkerste resultaat. De uitjes geven daarbij een heerlijke jus. Heerlijk bij bloemkool of de andijvie. Een Bossche Bal weegt circa 150 gram per stuk. De Bossche Ballen ook zijn heerlijk als hartige snacks of bij de borrel.
Gevulde paprika's
Een paprika in verschillende kleuren gevuld met grof gemalen lamsgehakt, mild gekruid en gegratineerd met jonge kaas.
De paprika's in circa 30 minuten op 150 graden opwarmen. Lekker bij bijvoorbeeld rauwkostsalade.
Prijs per stuk: € 2,50
Een ware traktatie!
Benoordenhoutje
Een dun lapje biefstuk gevuld met pittige kaas en parmaham, bosuitjes en spinazie. Het biefstukje gedurende 10 minuten zachtjes rondom bruin braden. Heerlijk bij spinazie, scharreleitje en aardappelpuree.
De lapjes wegen ongeveer 130 gram.