Worstmakerij
Onze vleeswarenspecialiteiten komen uit eigen worstmakerij, bijvoorbeeld: beenham, achterham, gekookte worst en natuurlijk de grillworst. Een specialiteit is onze filet Anvers, een lichtgezouten rookvlees.
In ons assortiment
- Bacon
- Ontbijtspek
- Pekelvlees
- Boerenham
- Berliner
- Hausmacher
- Gekookte worst
- Grillworst
- Kaasgrillworst
Gebraden specialiteiten
- Rosbief van de biefstuk
- Kalfsrollade met vleugje kerrie
- Gevulde kalfsborst
- Provencaalse rib
- Varkensfricandeau
- Gebraden runderrollade
- Gegrild zeeuwsspek
- Gebraden entrecote
- Gebraden rib-eye
Buitenlandse hammen en vleeswaren
- Serrano (Spaans)
- Superano (Belgisch)
- Filet d'Ardenne
- Echte Jambon d'Ardenne
- Echte Engelse bacon (iets dikker gesneden zoals het hoort)
- Parmaham (9 maanden gedroogd)
Worsten
- Hongaarse Hertz salami
- Chorizo
- Pain d'Ardennes
- Spianata romana
- Sopressa veneta
- Mortadella
- Pancetta
TIP: Roast rib-eye
Een malse gebraden runderrib, gemarineerd met een milde marinade.
Heerlijk voor op de boterham!
TIP: Steak wellington
Roomboter-bladerdeeg, gevuld met biefstuk, tartaar en daarop een toefje kruidenboter.
Circa 150 gram