Worstmakerij

Onze vleeswarenspecialiteiten komen uit eigen worstmakerij, bijvoorbeeld: beenham, achterham, gekookte worst en natuurlijk de grillworst. Een specialiteit is onze filet Anvers, een lichtgezouten rookvlees.

In ons assortiment

  • Bacon
  • Ontbijtspek
  • Pekelvlees
  • Boerenham
  • Berliner
  • Hausmacher
  • Gekookte worst
  • Grillworst
  • Kaasgrillworst

Gebraden specialiteiten

  • Rosbief van de biefstuk
  • Kalfsrollade met vleugje kerrie
  • Gevulde kalfsborst
  • Provencaalse rib
  • Varkensfricandeau
  • Gebraden runderrollade
  • Gegrild zeeuwsspek
  • Gebraden entrecote
  • Gebraden rib-eye

Buitenlandse hammen en vleeswaren

  • Serrano (Spaans)
  • Superano (Belgisch)
  • Filet d'Ardenne
  • Echte Jambon d'Ardenne
  • Echte Engelse bacon (iets dikker gesneden zoals het hoort)
  • Parmaham (9 maanden gedroogd)

Worsten

  • Hongaarse Hertz salami
  • Chorizo
  • Pain d'Ardennes
  • Spianata romana
  • Sopressa veneta
  • Mortadella
  • Pancetta


TIP: Roast rib-eye

Een malse gebraden runderrib, gemarineerd met een milde marinade.

Heerlijk voor op de boterham!


TIP: Steak wellington

Roomboter-bladerdeeg, gevuld met biefstuk, tartaar en daarop een toefje kruidenboter.
Circa 150 gram

Onze website maakt gebruik van cookies

Voor het gebruik van cookies zijn wij verplicht om toestemming te vragen. Cookies verbeteren de prestaties en functionaliteit van onze website. Door op de ‘Ja, ik accepteer cookies’ button te klikken, wordt het plaatsen van deze cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring geaccepteerd.